Cautare

26997 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare arad" (6.63 secunde)
In ziua de joi 23 iunie a acelui an, inginerul Liviu Deznan si mai multi muncitori au vazut, de pe platforma unui siloz, la limita nordica a municipiului Arad doua cercuri concentrice intr-un lan de grau:
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad. ... Intregul proiect este finantat de Uniunea Europeana prin Fondul de Coeziune in procent de 85% si de Guvernul Romaniei, in proportie de 15%.
Mediafax il citeaza pe purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. ... De atunci si pana in prezent, premierul Emil Boc a dat numeroase ordonante de urgenta, prin care ar fi redus numarul acestora.
Chiar daca salariile trebuia majorate, prin adoptarea unei legi speciale, inca de acum cateva luni, vara i-a prins pe guvernanti in aceleasi discutii cu cadrele didactice, nici una din parti nedorind sa faca vreun compromis pentru stingerea conflictului.
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, va prezenta presedintelui Traian Basescu, intr-o viitoare sedinta a CSAT, mai multe variante prin care "pot fi respectate angajamentele Romaniei", una dintre acestea vizand redimensionarea trupelor din afara granitelor tarii si retragerea din Irak.
Fostul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a reclamat ieri ca amanarea alegerilor din organizatia judeteana a fost decisa la Bucuresti pentru ca liderii centrali ai formatiunii ar urmari impunerea unui singur candidat.
Prin inspectoratul aradean se vorbeste de comisarul Adrian Simon, care actualmente ocupa functia de adjunct al sefului IPJ Arad si al carui nume este vehiculat deja, ca posibil inlocuitor al comisarului sef Popescu la comanda inspectoratului timisan.
Conform analizei preluate de un post de televiziune, in vizorul investitorilor imobiliari sunt in principal marile orase, precum Cluj, Arad, Timisoara, Brasov si Constanta, care promit si o rata de profit destul de buna.
Interesant este ca, in acest an, SC BEST Recuperare Creante SRL nu a virat nici un ban in conturile producatorului de lignit, fiind chemat in instantele de judecata de datornicii SNLO, care contesta onorariile exagerate, in valoare de un milion de lei, pe care recuperatorul le-a solicitat prin intermediul unor notificari.
La dosarul anchetei se afla documente provenite si de la procesul pe care SC CET Arad, unul dintre datornicii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, l-a avut cu BEST Recuperare Creante SRL, proces care a si fost castigat, de altfel.
Urmatoarele tronsoane de autostrada pe care se va taia panglica sunt primul lot al autostrazii Orastie-Sibiu, cu o lungime de circa 24 km, si cel de-al doilea lot al sectorului Nadlac-Arad, cu o lungime de 16,6 km.
La urma urmei, toti parintii doresc tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor si aceasta dorinta poate fi manifestata prin implicarea activa in viata scolara a copilului.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A. PNL-PD, a declarat ieri presedintele PNL Arad, Titu Gheorghiof.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu. ... Nicolaescu a mai spus ca actualul vicepremier Gheorghe Seculici, presedinte al PD Arad si co-presedinte al Aliantei D.A.
Intreaga filiala Arad a PRM a trecut de partea lui Corneliu Ciontu, anuntandu-si adeziunea la formatiunea pe care acesta o va infiinta - Partidul Popular Roman - a declarat ieri fostul lider al PRM Arad, Gheorghe Feies.
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PD Arad la alegerile interne care se vor desfasura la sfarsitul lui octombrie.
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr. ... Turneul de la Arad face parte dintr-o serie de patru turnee Challenger BRD, care vor avea loc in perioada iulie-septembrie.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
El a mai fost pe lista candidatilor la sefia PNL Arad si la alegerile trecute, dar s-a retras la sfarsitul anului trecut, optand pentru postul de inalt functionar public.
google-analytics.com